enda

Thomas Bryla

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I nat blir det sommer 2016 Komponist DK/Kort fiktion
PROSPERO 2016 Komponist DK/Kort fiktion
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Orkestrering DK/Spillefilm
Zombiehagen 2015 Orkestrering DK/Kort fiktion
Mænd og høns 2015 Orkestrering DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Orkestrering DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Orkestrering DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Orkestrering U/Spillefilm
Quitting 2012 Komponist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.