enda

Thomas Byskov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi er Kirsten Jensen 2016 Produktionsleder Tv-dokumentar
Storvask 2010 Klippeassistent Tv-serie
Simon & Malou 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Klippeassistent Tv-serie
Tårnkran 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Borerig 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Asfaltmaskine 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Kædegraver 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Stribemalermaskine 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Betonkanon 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Sorteringsmaskine 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Fræser 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Piloteringsmaskine 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Wiremaskine 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Gravemaskine 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Lift 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
Lastbil 2009 Klippeassistent Fiktionsserie
The Devilles 2009 Teknisk assistent DK/Dokumentarfilm
Verden i Danmark 2007 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Vores lykkes fjender 2006 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.