enda

Thomas Colding-Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jensen & Jensen 2011 Special effects, Animator DK/Spillefilm
Chili Con Carnage 2007 Manuskript Spil
H.C. Andersens eventyr 2004 Baggrunde Tv-serie
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 CGI DK/Spillefilm
Digital Workshop 1999 1999 Animation Antologi
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.