enda

Thomas Gerhardt

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 2. fotograf DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Kameraoperatør Tv-serie
Den store prøve 2014 Foto DK/Kort fiktion
Loftet 2014 Foto DK/Kort fiktion
Den perfekte middag 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Skyggebørn 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Krummerne - alt på spil 2014 Fotograf DK/Spillefilm
Genetic Me 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De bortførte børn 2012 Foto Dokumentarserie
Over kanten 2012 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
How Are You 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De sårede 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
Limboland 2010 Cheffotograf DK/Dokumentarfilm
De 7 drab - æresdrabet i Slagelse 2010 Fotograf Tv-dokumentar
De 7 drab - seriemordet i Randers 2010 Fotograf Tv-dokumentar
De 7 drab - mordbranden på Bornholm 2010 Fotograf Tv-dokumentar
De 7 drab - kunstnerdrabet i Martofte 2010 Fotograf Tv-dokumentar
De 7 drab - dobbeltdrabet på Femøren 2010 Fotograf Tv-dokumentar
De 7 drab - pigedrabet i Benløse 2010 Fotograf Tv-dokumentar
De 7 drab - rockerdrabet i Glostrup 2010 Fotograf Tv-dokumentar
Drengene fra 3.G 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Store piger græder ikke 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
De vilde hjerter 2008 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Foto, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Isas stepz 2008 Foto, Focus puller Tv-serie
Bastion 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
RePlay 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Foto DK/Kort fiktion
Antons arm 2007 Foto DK/Kort fiktion
Kærlighed 2007 Foto DK/Kort fiktion
Vesterbro 2007 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mum 2006 Foto DK/Kort fiktion
Hawaii 2006 Foto DK/Kort fiktion
Terapi 2006 Foto DK/Kort fiktion
Sofies session 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Barda - et rollespil 2006 Fotograf Tv-serie
Louise 2005 Foto DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Foto DK/Kort fiktion
Margarita 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
En rem af huden 2003 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Pagten 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Episoder 2002 Foto DK/Kort fiktion
Herretoilettet 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Notater om tavshed 2001 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Forliset Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.