enda
Person

Thomas Glud

(1974 – )

Manusforfatter og instruktør, født 1974. Uddannet fra Den Danske Filmskoles manuskriptlinje i 2006.

Har været manuskriptforfatter på Far til fire-serien og har derudover været producer på en satireserie på TV2 Zulu og hovedforfatter på Nordisk Films tv-serie "2900 Happiness".

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Jomfruer fra rummet 2023 Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Hovedforfatter Tv-serie
Grethe 2017 Manuskript Tv-serie
Heartless 2 2015 Manuskript Tv-serie
Heartless 1 2014 Ide Tv-serie
Skål for Ida 2012 Manus DK/Kort fiktion
Far til fire - til søs 2012 Manuskript DK/Spillefilm
A-klassen 2012 Manuskonsulent Tv-serie
Sjit happens 2012 Manuskript Tv-serie
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Manuskript DK/Spillefilm
Hund i himlen 2011 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 Manus DK/Spillefilm
501 2009 Manus DK/Kort fiktion
Julefrokosten 2009 Manus DK/Spillefilm
Kristian 2009 Klipper, Manuskript Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Manus DK/Spillefilm
Væk fra Spjald 2007 Instruktion, Manus, Showstars journalist DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Manus Tv-serie
Far til fire - i stor stil! 2006 Forfatter DK/Spillefilm
Far til fire - gi''r aldrig op! 2005 Manus DK/Spillefilm
Monberg & Tuxen 2004 Instruktion Tv-serie
Banjos likørstue 2001 Manus Tv-serie