enda

Thomas Hedemann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Speaker, TV-avisen, voxpop DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Auktionarius DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Politimand DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Musiker Hansen DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Lars DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.