enda

Thomas Holm Deleurang

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De forbandede år 2020 B-fotograf DK/Spillefilm
Mercur 2017 Kameraassistent Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Focus puller Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Focus puller Tv-serie
Broen 2 2013 Focus puller Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.