enda

Thomas Howalt

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Drømmebyggerne 2020 Treatmentkonsulent DK/Spillefilm
År 805 2018 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Hemmeligheden 2012 Manus DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Manus Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Manus Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Manus Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Manus Tv-serie

Som Thomas Howalt Olsen

Titel År Funktion Category
Århus by Night 1989 Jolle DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.