enda

Thomas Kildegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
At kende sandheden 2002 Belyser DK/Spillefilm
Perker 2002 Belyser DK/Kort fiktion
På fremmed mark 2000 Fotografassistent DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Glasmuren 1994 Foto DK/Kort fiktion
The julekalender 1993 Foto Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.