enda

Thomas Knak

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Love Child 2019 Komponist DK/Dokumentarfilm
Color Sample 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Terrorist ved et tilfælde 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
12 toner ned 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Muhammedkrisen under huden 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Vores lykkes fjender 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Allegro 2005 Musik DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Musik DK/Spillefilm
Heart-break-circle 1999 Musik DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.