enda

Thomas Nilsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 4 2018 Line producer Tv-serie
Broen 3 2015 Produktionsleder Tv-serie
Broen 2 2013 Indspilningsleder Tv-serie
Broen 1 2011 Location manager Tv-serie
Arn - tempelridderen 2007 Koordinator U/Spillefilm
Zozo 2005 Produktionsassistent U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Co-producer DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Produktionsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.