enda

Thomas Ravn

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om Danmark 2017 Klipper Tv-serie
Kampen om indvandringen 2012 Klip Tv-dokumentar
Mig og min familie - Danni 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Mysteriet om Tycho Brahes død 2012 Klipper Tv-dokumentar
Danske Mad Men 2011 Klip Tv-dokumentar
Store danskere: Hans Scherfig 2011 Klip Tv-dokumentar
Store danskere: Helle Virkner 2011 Klip Tv-dokumentar
Barda - et rollespil 2006 Klipper Tv-serie
Inkasso 2004 Klippeassistent DK/Spillefilm
Junior 2003 Klip Tv-serie
Kokken 2002 Klip DK/Kort fiktion
Balletdanser 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
One Hell of a Christmas 2002 Klipper DK/Spillefilm
Jæger 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Skuespiller 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Skiløber 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Bryder 2001 Klip DK/Dokumentarfilm

Som Thomas Winkel Ravn

Title År Funktion Category
Cool Cats 2015 Klip DK/Dokumentarfilm
Store danskere: Per Hækkerup 2008 Klip Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.