enda

Thomas Richard Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nothing Happens 2017 Musik Interaktive projekter
Svindlerne 2015 Komponist, Tonemester DK/Dokumentarfilm
The Reward - Tales of Alethrion 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Interview 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Out of Bounds 2014 Lydsupervisor DK/Kort fiktion
Porcelain 2013 Stemme, Lyddesign DK/Kort fiktion
Out of the Ordinary 2013 Lyd DK/Kort fiktion
The Reward 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Væsen 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Space Stallions 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Ride of Passage 2012 Lydsupervisor DK/Kort fiktion
Wing 2012 Lydsupervisor DK/Kort fiktion
Glidende mavelandinger 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Hund i himlen 2011 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
The Saga of Biôrn 2011 Lydsupervisor DK/Kort fiktion
The Backwater Gospel 2011 Lydsupervisor DK/Kort fiktion
Last Fall 2011 Musik DK/Kort fiktion
Captain Awesome 2011 Lydsupervisor DK/Kort fiktion
Lumber Jack 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Stop Mother Fucker 2010 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Elk Hair Caddis 2010 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Vegeterrible 2010 Lyd DK/Kort fiktion
The Fox Sisters 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Dinorider 2010 Lyd DK/Kort fiktion
They Came From Beyond the Sun 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Leitmotif 2009 Musik DK/Kort fiktion
Pig Me 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Drawpoker 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Roadkill 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Bertram 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Fra Alaska til Kenya 2008 Lyd, Musik DK/Kort fiktion
Paux de trois 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Fishing with Spinoza 2007 Lyd, Musik DK/Kort fiktion
Teddy's Boy 2007 Lyd DK/Kort fiktion
What the Name Is 2007 Musik DK/Kort fiktion
Dharma Dreameater 2007 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Lost in the Forest 2007 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.