enda

Thomas Roos

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bertil og bæltetasken 2020 Dukkefører Tv-serie
Team Albert 2018 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Location manager DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Kameraassistent, Video assist Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Video-assistent Tv-serie
Radio Karen 2011 Dukkefører Tv-serie
Lykke 2011 AV-assistent Tv-serie
Klassefesten 2011 DIT DK/Spillefilm
Lykke 2010 Video assist
Mille 2009 Video assist Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Video assist Tv-serie
Sommer 2008 Video-assistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.