enda

Thomas Roos

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Location manager DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Kameraassistent Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Video-assistent Tv-serie
Radio Karen 2011 Dukkefører Tv-serie
Lykke 2011 AV-assistent Tv-serie
Klassefesten 2011 DIT DK/Spillefilm
Spring for livet 1997 Præst U/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Runner DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Stines lillebror DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Stines lillebror DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.