enda

Thomas Yong

(1973 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Robin 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Swinger 2016 Produktionsleder DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Line producer, Special effects DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Produktionsleder Tv-serie
Juleønsket 2015 Produktionsleder Tv-serie
Copenhagen 2014 Indspilningsleder U/Spillefilm
Mekanikerne 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Weekendfar 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Badehotellet 1 2013 Produktionskoordinator Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Produktionskoordinator, Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Location manager, Produktionskoordinator DK/Spillefilm
The Secret Society Of Fine Arts 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Dreng 2011 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Stills DK/Kort fiktion
Vilddyr 2010 Producer, Produktionsleder DK/Kort fiktion
Lysvågen 2010 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 Producer, Produktionsleder DK/Kort fiktion
Tvangsindlæggelsen 2008 Lyd DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Producer DK/Kort fiktion
RePlay 2008 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Ulykkesfugl 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Max 2007 Indspilningsleder Tv-serie
Vaskekælderen 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.