enda

Tilde Maja Frederiksen

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kvinden i buret 2013 Kvindelig pædagog DK/Spillefilm
The house inside her 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Anjas kollega DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Dansen 2008 Politistemme DK/Spillefilm
Sommer 2008 Majbritt Tv-serie
Til døden os skiller 2007 Anna DK/Spillefilm
Min mors kærlighed 2005 Louise DK/Kort fiktion
Karrusel 1998 Pia Tv-serie
Drengene fra Sankt Petri 1991 Ottos lillesøster DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.