enda

Tim Nærvig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - på japansk 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Conforming DK/Spillefilm
The Devilles 2009 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Spillets regler 2008 Visual effects DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Visual effects, VFX-fotograf DK/Dokumentarfilm
Ledsaget udgang 2007 Ild- og røgeffekter DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Digitale effekter DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Digitale effekter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.