enda

Timm Mehrens

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Shaggy/Stubbe U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
En vild familie 2002 Donnie U/Spillefilm
Den danske elefantmand 2001 Executive producer Tv-dokumentar
Pokémon 2 2000 Stemme U/Spillefilm
Dybt vand 1999 Byrådsmedlem Tv-film
GUFOL-Mysteriet 1997 Sidney Tv-serie
Riget II 1997 Operationslæge DK/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Allan m.fl. U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
17 op 1989 Betjente DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Rikards fætter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.