enda

Timothy Spall

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mr. Turner 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Mark U/Spillefilm
All or Nothing 2002 Phil Bassett U/Spillefilm
Intimacy 2001 Andy U/Spillefilm
Den gamle mand der læste kærlighedshistorier 2000 Luis Agalla (Borgmesteren) U/Spillefilm
Flugten fra hønsegården 2000 Nick i originalversion U/Spillefilm
Topsy-Turvy 1999 Richard Temple U/Spillefilm
Hemmeligheder & løgne 1996 Maurice U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.