enda

Tine Blichmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den milde smerte 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
92 minutter af i går 1978 Pigen DK/Spillefilm
Nyheden 1972 2. unge pige Tv-film
Hotel Paradiso 1972 Medvirkende Tv-film
Mildest talt "Dimensionspigen" 1970 Medvirkende Tv-film
Pigen fra Egborg 1969 Tine, stuepige DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.