enda

Tine Engelbrecht

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Viceværten 2012 Booker DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Booker DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Postproduktion DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Kostumier DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Album 2008 Produktion Tv-serie
Linas hemmelige bog 2007 Produktionskoordinator U/Spillefilm
Fidibus 2006 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Kostumier, 2. unit (København) DK/Spillefilm
Kikser 2000 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Jul på Kronborg 2000 Produktion Tv-serie
Skjulte spor 2000 Produktionsassistent Tv-serie
Bag om fremviseren 1999 Kostumer DK/Kort fiktion
Charlot og Charlotte 1996 Kostumer Tv-serie
Krystalbarnet 1996 Kostumer DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Kostumer DK/Spillefilm
- kalder Katrine! 1994 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Åndernes hus 1993 Kostumier (Danmark) U/Spillefilm
Sort høst 1993 Kostumier DK/Spillefilm
Karlsvognen 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Springflod 1990 Kostumer DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Kostumer Tv-serie
Himmel og helvede 1988 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.