enda

Tine Katinka Jensen

(1975 – 2015)

Instruktør. Født 1975, død september 2015 - 40 år. Uddannet fra Den Danske Filmskole i 2005 med afgangsfilmen "Angie", som vandt årets GuldDok på Odense Film Festival. Tidligere har hun arbejdet med tv for børn, bl.a. med serien "Wonder Kids", som blev vist på TV 2. Kendt for dokuemtarfilmene "Solange on Love" (2008) og "Vilde piger" (2012).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vilde piger 2012 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Solange on love 2008 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Co-instruktør DK/Dokumentarfilm
Angie 2005 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gymnast 2002 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Model 2002 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Balletdanser 2002 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Skuespiller 2001 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Wonderkids 2001 Instruktion Antologi

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Danish DOX Award 2008 CPH:DOX 2008 Solange on love
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Roskilde
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2010-04-07 Roskilde
Reykjavik Film Festival 2009-09-17 Roskilde
ZagrebDox 2009-02-23 Roskilde
Göteborg International Film Festival 2009-01-23 Roskilde
CPH:DOX 2008-11-07 Solange on love
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Roskilde
Odense Internationale Film Festival 2008-08-19 Solange on love
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Gymnast
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.