enda

Wonderkids

AntologiBørnefilm

11-årige Emilie drømmer om at blive balletstjerne, og 15-årige Frederik spiller golf for at blive professionel golfspiller og hovedrig. I Wonderkids-serien møder vi 25 talentfulde børn og unge, som hver især kæmper for at blive den bedste inden for deres felt. Resultatet er 13 provokerende og overraskende portrætter af Danmarks nye stjerner, en hyldest til børnenes kreativitet, energi og gå-på-mod.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Wonderkids
Dansk titel Wonderkids
Andre titler Balletdanser, Bryder, Gymnast, Jæger, Model, Showdanser, Skiløber, Skuespiller
Instruktør Tine Katinka Jensen, Aage Rais-Nordentoft, Sidse Stausholm
Producer Thomas Heurlin
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Fjernsynsfabrikken, Koncern TV- og Filmproduktion
Comment Antologiserien er produceret over perioden 2000/2001. Særlig omtale på Odense International Film Festival, 2002 The Jury's Special Award at the Merano Children's TV Festival, 2001 Best Non-fiction age 8-14 at the Nordic Festival for Children's TV, 2001.

Selskaber

Produktionsselskab Fjernsynsfabrikken, Koncern TV- og Filmproduktion

Instruktion

Instruktion Tine Katinka Jensen
Instruktion Aage Rais-Nordentoft
Instruktion Sidse Stausholm

Produktion

Producer Thomas Heurlin

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.