enda

Koncern TV- og Filmproduktion

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
På røven i Nakskov 2015 Produktionsselskab Dokumentarserie
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Bandekrigerne 2013 Produktionsselskab Dokumentarserie
Mig og min familie - Hassan 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Frederik 2013 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
13 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Krudtuglerne 2011 Produktionsselskab
Blod i mobilen 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Applaus 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forførerens fald 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kun med hjertet - kan man rigtig se 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kun med hjertet 2008 Produktionsselskab,
Øen 2007 Produktionsselskab Tv-serie
Den første kærlighed 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Familien Teddy 2006 Produktionsselskab Tv-serie
14, fuld og for meget 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nede på jorden 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fluen 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
First love 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra Barbie til Babe 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Danmark 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
WK III - To af os 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dage med Kathrine 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Balletdanser 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Konfirmanderne 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En mors historie 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Showdanser 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Model 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gymnast 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Thomas Christensen 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jæger 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bryder 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skuespiller 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Halleluja 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Wonderkids 2001 Produktionsselskab Antologi
Skiløber 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Campingvognen 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ghettoprinsesse 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fodbolddrengen 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Ølsemagle 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ghetto Prinsesse 1999 Produktionsselskab
Børn under jorden 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det sublime 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rideskolen 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drømmene i Bjæverskov 1997 Produktionsselskab, Tv-film

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix 2011 Odense Internationale Film Festival 2011 13
Best Actress 2009 Mumbai Film Festival 2009 Applaus
Juryens Special Pris 2009 Hamptons Film Festival 2009 Applaus
Kritikernes Pris 2009 Zürich Film Festival 2009 Applaus
Best Actress 2009 Karlovy Vary International Film Festival 2009 Applaus
Europa Cinemas Label 2009 Karlovy Vary International Film Festival 2009 Applaus
Special Prize of The Jury 2004 Odense Internationale Film Festival 2004 Nede på jorden
Bedste Dokumentar 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 Velkommen til Danmark
Bedste Dokumentar 2001 Odense Internationale Film Festival 2001 Fodbolddrengen
Grand Prix for Bedste Film 2000 Odense Internationale Film Festival 2000 Ghettoprinsesse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.