enda

Mig og min familie

Anja Hauberg, Danmark, 2012

DK/DokumentarfilmBørnefilm

"Mig og min familie" er en række portrætter af fem til syv-årige børn, spredt over hele Danmark. Hvert portræt fortæller historien om, hvordan børnene oplever og håndterer deres verden - og hverdagen med deres forældre. Børnene vokser alle op i familier, som adskiller sig fra normen om en hverdag, med middag på bordet hver dag klokken seks. Børnene kan for så vidt godt være en del af en kernefamilie med far, mor, søskende, hus og have. Men noget i rammen om børnenes liv skiller sig ud, i en grad der påvirker deres syn på dem selv og deres vilkår. Hvordan oplever Frida det, når hendes far, som har været soldat i krigen, snart skal afsted igen? Hvad med Sylvester, hvis forældre er skilt, så han har to hjem. Eller Victor, som har en mor der er blind, eller for Marie, der har to fædre, men ingen mor?
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Mig og min familie
Dansk titel Mig og min familie
International titel Me and my family
Andre titler Danni, Sisse, Villads, Ida, Amalie, Martha, Ronja, Frederik, Hassan
Emneord Børn, Familier, Livsvilkår, Danmark, 2010-2019
Instruktør Anja Hauberg
Producer Thomas Heurlin
Fotograf Lars Skree
Klipper Yrsa Wedel, Ida Bregninge
Produktionsland Danmark
Sprog Dansk
Dansk festivalpremiere 17.09.2012, CinemaxX, samt Palads 19. september og Cinemateket 22. september - BUSTER-festivalen 2012
DFI-støtteform Konsulentstøtte
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab
Koproducent Koncern TV- og Filmproduktion

Instruktion

Instruktion Anja Hauberg
Casting-assistent Line Braune

Produktion

Producer Thomas Heurlin
Produktionsleder Signe Birket-Smith
Konsulent Ulla Søe

Foto

Foto Lars Skree

Klip

Klip Yrsa Wedel
Klip Ida Bregninge

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF