enda

Thomas Heurlin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De misbrugte filmbørn 2018 Producent Tv-dokumentar
Barn af umulig kærlighed 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
På røven i Nakskov 2015 Producer Dokumentarserie
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Executive producer Tv-dokumentar
Bandekrigerne 2013 Instruktion Dokumentarserie
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Frederik 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Instruktion, Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Krudtuglerne 2011 Executive producer, Producer DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Idé Tv-dokumentar
Nede på jorden 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Fluen 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Danmark 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Konfirmanderne 2002 Produktion DK/Dokumentarfilm
Wonderkids 2001 Producer Antologi
Fodbolddrengen 2000 Produktion DK/Dokumentarfilm
Ghettoprinsesse 2000 Produktion DK/Dokumentarfilm
Pigerne i 4.b 1999 Producent DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Ølsemagle 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
Løsladt - Henrik tur/retur og Marias elskere 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2007-01-24 Nede på jorden
Karlovy Vary International Film Festival 2005-07-01 Nede på jorden
Kristiansand International Children's Film Festival 2005-04-26 110% Greve - en film fra virkeligheden
Göteborg International Film Festival 2005-01-28 Nede på jorden
Lübeck, Nordische Filmtage 2004-11-04 110% Greve - en film fra virkeligheden
Jihlava International Documentary Film Festival 2004-10-26 Nede på jorden
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2004-10-19 Nede på jorden
Chicago International Film Festival 2004-10-07 Nede på jorden
Edinburgh International Film Festival 2004-08-18 Nede på jorden
Lübeck, Nordische Filmtage 2003-10-30 Velkommen til Danmark
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2003-01-16 Fodbolddrengen
Chicago Int. Children's Film Festival 2002-10-24 Fodbolddrengen
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2002-04-26 Fodbolddrengen
Amsterdam, IDFA 2001-11-22 Fodbolddrengen
TIFF Kids 2001-04-20 Ghettoprinsesse
Malmö, BUFF 2001-03-13 Ghettoprinsesse
Oulu Int. Children's Film Festival 2000-11-20 Ghettoprinsesse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.