enda

Thomas Heurlin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Barn af umulig kærlighed 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
På røven i Nakskov 2015 Producer Dokumentarserie
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Executive producer Tv-dokumentar
Bandekrigerne 2013 Instruktion Dokumentarserie
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Frederik 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Krudtuglerne 2011 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Idé Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Idé Tv-dokumentar
Nede på jorden 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Fluen 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Danmark 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Konfirmanderne 2002 Produktion DK/Dokumentarfilm
Wonderkids 2001 Producer Antologi
Fodbolddrengen 2000 Produktion DK/Dokumentarfilm
Ghettoprinsesse 2000 Produktion DK/Dokumentarfilm
Pigerne i 4.b 1999 Producent DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Ølsemagle 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
Løsladt - Henrik tur/retur og Marias elskere 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix for Bedste Film 2000 Odense Internationale Film Festival 2000 Ghettoprinsesse
Bedste Dokumentar 2001 Odense Internationale Film Festival 2001 Fodbolddrengen
Bedste Dokumentar 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 Velkommen til Danmark
GuldDok Bedste Børnedok 2004 Gulddok 2004 Fluen
Special Prize of The Jury 2004 Odense Internationale Film Festival 2004 Nede på jorden
GuldDok Bedste Fotograf 2004 Gulddok 2004 Nede på jorden
Robert Juryens Specialpris 2005 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2005 Nede på jorden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Buenos Aires Danish Film Festival 2010-11-16 Nede på jorden
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2007-01-24 Nede på jorden
Deutsches Historisches Museum 2007-01-01 Nede på jorden
Duisburger Filmwoche 2006-11-01 110% Greve - en film fra virkeligheden
Danish Culture Institute, Beijing 2006-04-29 110% Greve - en film fra virkeligheden
Bratislava International Film Festival 2005-12-02 Nede på jorden
Tempo Dokumentärfestival 2005-11-09 Nede på jorden
Malmö, M: Dox 2005-10-28 Nede på jorden
Sofia - Royal Danish Embassy 2005-10-14 Nede på jorden
Karlovy Vary International Film Festival 2005-07-01 Nede på jorden
New York Scandinavian House 2005-05-01 Nede på jorden
Kristiansand International Children's Film Festival 2005-04-26 110% Greve - en film fra virkeligheden
Adelaide International Film Festival 2005-02-18 Nede på jorden
Göteborg International Film Festival 2005-01-28 Nede på jorden
Lübeck, Nordische Filmtage 2004-11-04 110% Greve - en film fra virkeligheden
Jihlava International Documentary Film Festival 2004-10-26 Nede på jorden
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2004-10-19 Nede på jorden
Aarhus Festival of Contemporary Art 2004-10-12 Velkommen til Danmark
Chicago International Film Festival 2004-10-07 Nede på jorden
BUSTER 2004-09-06 110% Greve - en film fra virkeligheden
Edinburgh International Film Festival 2004-08-18 Nede på jorden
Odense Internationale Film Festival 2004-08-09 Nede på jorden
Lisbon Docs Workshop 2004-06-01 Velkommen til Danmark
Istanbul Int. 1001 Documentary Film Festival 2004-03-03 Velkommen til Danmark
Lübeck, Nordische Filmtage 2003-10-30 Velkommen til Danmark
Odense Internationale Film Festival 2003-08-11 Velkommen til Danmark
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2003-01-16 Fodbolddrengen
Sevilla Cinema and Sport Film Festival 2002-11-04 Fodbolddrengen
Chicago Int. Children's Film Festival 2002-10-24 Fodbolddrengen
Berlin Prix Europa Festival 2002-10-12 Fodbolddrengen
Köln European Symposium Doc. Films for Children 2002-10-09 Ghettoprinsesse
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2002-04-26 Fodbolddrengen
Trondheim Minimalen Kortfilm Festival 2002-03-15 Ghettoprinsesse
Amsterdam, IDFA 2001-11-22 Fodbolddrengen
Sandnes FaBu Int'l Film Festival 2001-11-12 Fodbolddrengen
Köln European Symposium Doc. Films for Children 2001-09-21 Ghettoprinsesse
Odense Internationale Film Festival 2001-08-13 Fodbolddrengen
Berlin Ethnologic Museum Ethno Film Festival 2001-06-07 Ghettoprinsesse
TIFF Kids 2001-04-20 Ghettoprinsesse
Malmö, BUFF 2001-03-13 Ghettoprinsesse
Oulu Int. Children's Film Festival 2000-11-20 Ghettoprinsesse
Odense Internationale Film Festival 2000-08-14 Ghettoprinsesse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.