enda

Signe Birket-Smith

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drømme fra ødemarken 2019 Produktionsleder (udvikling) DK/Dokumentarfilm
På kanten af frihed 2017 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Frederik 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne 2013 Produktionsleder Dokumentarserie
Mig og min familie - Hassan 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Testamentet - Tage Skou-Hansen 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
United States of Afganistan 2004 Line producer DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Get a Life 2004 Line producer DK/Dokumentarfilm
Dogville Confessions 2003 Line producer DK/Dokumentarfilm
De fem benspænd 2003 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
P.O.V. - Point of View 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Produktionsleder Tv-serie
Jolly Roger 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tro, håb og Batman 2000 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.