enda

Ida Bregninge

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2019 Klipper DK/Spillefilm
Overleverne 1:3 2018 Klipper Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Klipper Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Klipper Dokumentarserie
Dan Dream 2017 B-klipper DK/Spillefilm
Josefines bondegård 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Grisebasserne 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Gederne 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Kaninerne 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Køkkenhaven 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Hundehvalpen 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Griseslagtning 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Jul på gården 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Frederik 2013 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Villads 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Dømt for terror 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Mission kvindehandel 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Hold om mig 2010 Klip DK/Spillefilm
Min fætter er pirat 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Terrorist ved et tilfælde 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Romeo & Julius 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Lille voksen 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
D.A.D: True Believer 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
På vej til Paradis 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Vi der blev tilbage 2007 Klip DK/Kort fiktion
Invitation fra gud 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 10 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Ringen 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Vidt åben, tæt lukket 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Overleverne Klipper Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.