enda

Ulla Søe

Instruktør. Ulla Søe har gennem årene instrueret en række dokumentarserier til tv. Blandt disse er 'Shanne' (2012), 'Klassekabalen' (2015), 'Hassan og ramadanen' (2017) og 'Mit livs konfirmation' (2018).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mit livs konfirmation 1:2 2018 Instruktion Dokumentarserie
Mit livs konfirmation 2:2 2018 Instruktion Dokumentarserie
Hassan og ramadanen 2017 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2015 Instruktion Tv-serie
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 3 - Pigeproblemer 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 6 - Hård tone 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shanne 2012 Instruktion
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Shanne og veninderne 2012 Instruktion, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 2012 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Amsterdam, IDFA 2013-11-20 Shanne og veninderne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.