enda

Tine Lylloff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sex (oversigt) 2020 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Produktionsdesigner Fiktionsserie
Lifeboat 2018 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Uro 2017 Scenograf DK/Kort fiktion
Et familieforetagende 2017 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Far til fires vilde ferie 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
B 2014 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Scenograf DK/Kort fiktion
Steppeulven 2014 Grafik DK/Spillefilm
Escort 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Noter fra kælderen 2011 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Karate nights 2010 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.