enda

Tine Miehe-Renard

(1954 – )

Skuespillerinde. Datter af filmfotografen Henning Kristiansen. Tidligere gift med instruktøren Martin Miehe-Renard (f. 1956).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Casting DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Tine, nabo Tv-serie
Den store dag 2005 Casting DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Casting DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Casting DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Anita, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Betjent, Casting Tv-serie
John og Mia 2002 Casting DK/Kort fiktion
Så hvid som sne 2001 Lise Bamberg U/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Casting DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Casting Tv-serie
Riget II 1997 Natsygeplejerske DK/Spillefilm
Brainstorm 1993 Medvirkende U/Kort fiktion
Længe leve friheden 1993 Medvirkende Tv-film
Mørklægning 1992 Ottos elskerinde, makeupdame Tv-serie
Landsbyen 1991 Sekretær hos Nielsen Tv-serie
Den store badedag 1991 Gravid kvinde DK/Spillefilm
Station 13 1988 Vibeke, politibetjent Tv-serie
Ved vejen 1988 Lindes datter DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Generalens hustru DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.