enda

Tobey Nordenlund

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den døde soldat 2019 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Landet af glas 2018 B-fotograf DK/Spillefilm
Sporskifte 2016 Kameraassistent DK/Kort fiktion
The Sunken Convent 2016 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Rastløs 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Emmafilmemma 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 B-fotograf DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Før solen går ned 2010 Stills, Fotografassistent DK/Kort fiktion
Malerhjerte 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Violet Red 2009 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Benja 2009 Boom operator DK/Kort fiktion
Samurai 2006 Scenografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.