enda

Tobias Fønsskov Dahl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Identitetstyveriet 2012 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Produktionskoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Runner Tv-serie
ID:A 2011 Video-assistent DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Frihed på prøve 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Videocracy 2010 Producerassistent U/Dokumentarfilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Metropia 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.