enda

Tobias Janson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Ruth 2015 Executive producer U/Dokumentarfilm
Danser for dig 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Varicella 2015 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Pixadores 2014 Co-producer (Sverige) U/Dokumentarfilm
Kampen for et frit Afrika 2013 Producer U/Dokumentarfilm
Moon Rider 2012 Co-producer DK/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Producer U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.