enda

Tobias Tømming

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mellem træerne 2012 Scenograf DK/Kort fiktion
Fuglejagten 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Rekvisitørassistent, Påklæder Tv-serie
Dig og mig 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Væk fra Spjald 2007 Produktionsdesign, Location scout DK/Kort fiktion
Bag det stille ydre 2005 Stills, Scenografassistent DK/Spillefilm
All About Anna 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Femi-X and Beyond 2004 Stills, Set design DK/Dokumentarfilm
Inkasso 2004 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Regi DK/Spillefilm
Zafir 2003 Rekvisitør DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Produktionsdesign Tv-serie
På fremmed mark 2000 Rekvisitør (2. unit) DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Rekvisitørassistent Tv-serie
Bag om fremviseren 1999 Rekvisitørassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.