enda

Todd Phillips

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Joker 2019 Instruktion U/Spillefilm
War Dogs 2016 Instruktion U/Spillefilm
Tømmermænd tur-retur 2013 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Project X 2012 Producer U/Spillefilm
Tømmermænd i Thailand 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Due date 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Tømmermænd i Vegas 2009 Instruktion U/Spillefilm
School For Scoundrels 2006 Instruktion
Starsky & Hutch 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Old School 2003 Instruktion
Road Trip 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.