enda

Toke Lars Bjarke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Salvation 2014 Kresten DK/Spillefilm
Skyggedyret 2013 Dennis DK/Kort fiktion
Den magiska doktorn 2013 Kjell Tv-serie
Sinister Visions 2013 Tommy U/Spillefilm
Marco Macaco 2012 Abeunge DK/Spillefilm
Little Big Boy 2012 Jimmy Duncan, 7 år U/Spillefilm
Den talende kuffert 2011 Atlas DK/Kort fiktion
Barnerøv 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tour de Force 2010 Jonas DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Sebastian Tv-serie
Hævnen 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Kristian 2009 Emil Tv-serie
Monsterjægerne 2009 Lasse DK/Spillefilm
The Horror Vault 2008 Son on Family Picture DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Young Ulf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Mortens søn Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.