enda

Tom Duffield

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Broken City 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lone Survivor 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Kingdom 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
The weather man 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Ring 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Wild Wild West 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ed Wood 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pigen i rødt 1984 Scenograf U/Spillefilm
Blade Runner 1982 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.