enda

Tom Winther

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den milde smerte 2014 Producer DK/Spillefilm
Færøerne.dk 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Et hjørne af paradis 1997 Executive producer DK/Spillefilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Executive producer DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Executive producer DK/Kort fiktion
Pumaens datter 1994 Executive producer DK/Spillefilm
Christian 1989 Produktion DK/Spillefilm
Du skal sgu være lykkelig 1987 Producer DK/Dokumentarfilm
Capella 1987 Producer DK/Kort fiktion
Oviri 1986 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Den grimme ælling 1985 Produktion DK/Kort fiktion
De røde bånd 1985 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.