enda

Tomas Hostrup-Larsen

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Executive producer Tv-serie
Juleønsket 2015 Producer Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Producent DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Executive producer DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Producent Tv-serie
Guldhornene 2007 Producent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Producent Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Produktion DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Executive producer Tv-serie
Annas dag 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Midsommer 2003 Producer DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Producer Tv-serie
Krig 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Angels of Brooklyn 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Omklædningsrummet 2001 Producer DK/Dokumentarfilm
To kvinder 2001 Producer DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Executive producer DK/Spillefilm
Anden juledag 2000 Producer DK/Kort fiktion
Antenneforeningen 1999 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Den store kul-tur 1996 Associate producer Tv-film
Forsmåelse 1995 Producer DK/Dokumentarfilm
Tango for tre 1994 Produktionsleder Tv-serie
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Produktionsleder DK/Spillefilm
Arne Treholt - en skæbne 1993 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Auf Wiedersehen 1991 Producer DK/Kort fiktion
En afgrund af frihed 1989 Produktionsassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 1. Pris 2005 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2005 Oskar & Josefine
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Kristiansand International Children's Film Festival 2008-04-22 Guldhornene
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2006-07-17 Oskar & Josefine
TIFF Kids 2006-04-21 Oskar & Josefine
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2005-12-03 Oskar & Josefine
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-11-03 Oskar & Josefine
Chicago Int. Children's Film Festival 2005-10-27 Oskar & Josefine
London Film Festival 2005-10-20 Oskar & Josefine
Sarajevo Film Festival 2005-08-19 Oskar & Josefine
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2005-05-29 Oskar & Josefine
Jeonju International Film Festival 2005-04-28 Oskar & Josefine
Berlinale 2005-02-10 Oskar & Josefine
Edinburgh International Film Festival 2004-08-18 Annas dag
Tallinn Black Nights Film Festival 2003-11-22 Midsommer
Jihlava International Documentary Film Festival 2003-10-23 Angels of Brooklyn
Odense Internationale Film Festival 2003-08-11 Krig
Berlin Fantasy Film Festival 2003-07-23 Midsommer
Nyon, Visions du Réel 2003-04-26 Angels of Brooklyn
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2003-04-25 Angels of Brooklyn
Moscow - Royal Danish Embassy 2003-04-05 Midsommer
Göteborg International Film Festival 2003-01-24 Midsommer
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2003-01-16 Omklædningsrummet
Oulu Nordisk Panorama 2002-09-24 Omklædningsrummet
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 To kvinder
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2002-04-26 Omklædningsrummet
Malmö, BUFF 2002-03-12 Omklædningsrummet
Amsterdam, IDFA 2001-11-22 Omklædningsrummet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.