enda

Tomas Krantz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beyond 2011 Lyddesign U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Zozo 2005 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Dialogklipper U/Spillefilm
Spring for livet 1997 Lydklipper U/Spillefilm
Joker 1991 Lyd U/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.