enda

Tomas Stender

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alting bliver godt igen 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Online-klipper Tv-serie
Den dag kommer aldrig 2003 Fredrik DK/Kort fiktion
Ved Stillebækken 1999 Unge Nikolaj, arbejder på Ringmøllen Tv-serie
Riget II 1997 Ung Studerende DK/Spillefilm
Riget 1994 Elev/ung studerende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.