enda

Per Tønnes Nielsen

(1944 - 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cykelmyggens far 2016 Medvirkende Tv-dokumentar
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Character design DK/Spillefilm
Tegnedrengenes værksted 1999 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Fællesskab...? En tegnefilm om Danmark 1998 Animation DK/Dokumentarfilm
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Character design DK/Spillefilm
Turen der gik i fisk 1997 Animation DK/Kort fiktion
Den bedste af alle verdener 1994 Instruktion DK/Kort fiktion
Verdenshistorien 2. del: En plads i himlen 1994 Instruktion DK/Kort fiktion
Mortens badebold 1994 Medvirkende DK/Kort fiktion
Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden 1993 Instruktion DK/Kort fiktion
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Gadefugl DK/Spillefilm
Alabadig 1:4 1988 Medvirkende Tv-serie
Alabadig 3:4 1988 Medvirkende Tv-serie
Alabadig 4:4 1988 Medvirkende Tv-serie
Alabadig 2:4 1988 Medvirkende Tv-serie
Strit og Stumme 1987 Animation DK/Spillefilm
Flasken 1986 Instruktion DK/Kort fiktion
Eventyret om den vidunderlige kartoffel 1985 Animation DK/Kort fiktion
Samson og Sally 1984 Animation DK/Kort fiktion
Gummi Tarzan 1981 Animation DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Animation DK/Spillefilm
Trællenes oprør 1979 Stemme DK/Spillefilm
Trællene 1978 Stemme DK/Spillefilm
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Design DK/Kort fiktion
Ta' det som en mand, frue 1975 Karens sekretær DK/Spillefilm
Historiebogen 6: Midlertidige løsninger på problemerne 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 9: Ny morgenrøde 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Animation DK/Spillefilm
Historiebogen 5: Triumfens symfoni 1974 Animation DK/Dokumentarfilm
Den lille hvide ged 1973 Medvirkende DK/Kort fiktion
Historiebogen 3: Fremtiden er lys ... for nogen 1973 Speaker DK/Dokumentarfilm
Man må da selv kunne lave den børnehave 1973 Animation DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 2: I daggryet trodses alle farer 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 4: Blodige forberedelser 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 1: Et flakkende lys i mørket 1972 Animation DK/Dokumentarfilm
Bennys badekar 1971 Cowboy DK/Kort fiktion
Hjertet der sladrede 1971 Produktionsdesign Tv-film
Snedronningen 1970 Animation Tv-film
Nattergalen 1970 Animation Tv-film
Don Cristobal og Rosita 1967 Dukkefører Tv-film

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Animation 1994 Odense Internationale Film Festival 1994 Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.