enda

Tonny Madsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Plakat artwork DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Plakat artwork, Logo design DK/Spillefilm
Succesjægerne 2012 Grafik DK/Dokumentarfilm
Fuglejagten 2012 Plakat artwork DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Grafik og plakat DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Grafik og plakat DK/Spillefilm
En familie 2010 Titelsekvens, Rulletekster DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Plakat artwork DK/Spillefilm
Prag 2006 Grafisk design DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Plakat artwork DK/Spillefilm
Klovn 2005 Grafik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.