enda

Torben Bækmark Pedersen

(1937 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Edderkoppen 2000 Regi Tv-serie
Prinsen af Jylland 1994 Rekvisitør U/Spillefilm
Riget 1994 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Rekvisitør Tv-serie
Landsbyen 1991 Regi Tv-serie
En dag i oktober 1991 Scenograf DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Rekvisitør DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Regi DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Regi DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Regi DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det parallelle lig 1982 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Rekvisitør DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Regi DK/Spillefilm
Matador 1978 Set rekvisitør Tv-serie
Piger i trøjen 2 1976 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.