enda

Torben Bille

(1945 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Kasimir og Karoline 1983 Dværg Tv-film
Strømmens dag 1981 En lille mand Tv-film
Attentat 1980 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
I Skyttens tegn 1978 Krassnikoff DK/Spillefilm
Jorden er flad 1977 Deus ex Machina (En Lieutenant) DK/Spillefilm
I skorpionens tegn 1977 Skorpionens håndlanger DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Håndlanger DK/Spillefilm
Grus i systemet 1977 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Mand der kommer ud fra toilet, Rekvisitør DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Røver Hans, Regi DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dværgen 1974 Olaf, dværg, Scenograf DK/Spillefilm
The hottest show in town 1974 Rekvisitør U/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Regi DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Rekvisitør DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Rekvisitør DK/Spillefilm
Revykøbing kalder 1973 Rekvisitør DK/Dokumentarfilm
Tintin og hajsøen 1972 Stemme U/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1972 Tigger DK/Spillefilm
Nu går den på Dagmar 1972 Rekvisitør DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Bartender, Rekvisitør DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Teaterarbejder, Regi DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.