enda

Torben Borup-Madsen

(1950 - 2015)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lulu & Leon 2009 Belysningsmester Tv-serie
Frode - og alle de andre rødder 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Belyser DK/Spillefilm
Wallander 2008 Belysningsmester Tv-serie
Uden for kærligheden 2007 Belyser DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Belyser DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Belyser DK/Spillefilm
Lotto 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Belysningsmester Tv-serie
Solkongen 2005 Belyser DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Belyser DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Grip-assistent DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
Små skred 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Ulvepigen Tinke 2002 Belyser DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Belyser DK/Kort fiktion
At kende sandheden 2002 Belyser DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
It's all about love 2002 Belyser DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Belyser DK/Spillefilm
Max 2000 Belyser DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Belyser DK/Spillefilm
Taber! 1998 Lys DK/Kort fiktion
Olsen-bandens sidste stik 1998 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Lys DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Belyser DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Belyser U/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Lys DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Lys DK/Spillefilm
Casanova 1990 Belyser DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Lys DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.