enda

Torben Øksnebjerg

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
- og så er der bal bagefter 1970 Lyd DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Lyd DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Lyd DK/Spillefilm
Amour 1970 Toneassistent DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Lyd DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Toneassistent DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Lyd DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Lyd DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Toneassistent DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Lyd DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Lyd DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Lyd DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Lydassistent DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Toneassistent DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Toneassistent DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Lyd DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Assistent DK/Spillefilm
Stenbroens helte 1965 Lyd DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Toneassistent DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Toneassistent DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Toneassistent DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.