enda

Torben Sekov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Asterix og trylledrikkens hemmelighed 2019 Stemme U/Spillefilm
Blinky Bill på eventyr 2019 Stemme U/Spillefilm
Dumbo 2019 (dansk version) U/Spillefilm
Trolls 2016 Kong Peppy U/Spillefilm
Milo på Mars 2011 Politimand U/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Klaras far Tv-serie
Bambi 2 2006 Skovens konge U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Von Granberg U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Leder af det øverste råd U/Spillefilm
Lille kylling 2005 Hr. Uldenstrup U/Spillefilm
Snowys jul 2004 Stemme U/Kort fiktion
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Grandfather U/Spillefilm
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Speaker Tv-serie
Grinchen - julen er stjålet 2000 Borgmester Augustus Maywho U/Spillefilm
Pokémon 2 2000 Stemme U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Rumvæsen U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Speaker U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Frederik m.fl. U/Spillefilm
Toy story 1995 TV Announcer [TV-speaker] U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Tommelise 1994 Stemme U/Spillefilm
Mumitrolden og hans venner 1992 Stemme U/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Præsten Tv-serie
Aristocats 1970 Napoleon (1994-versionen) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.