enda

Torstein Grude

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mogadishu Soldier 2017 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Pels 2014 Producer U/Dokumentarfilm
The Look of Silence 2014 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Gulabi-banden 2013 Stills U/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Co-producer DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.